Nieuws

 • Startpakket TD-Gluco Bluetooth®

  Startpakket Ht One TD-Gluco Bluetooth®, bloedglucose-controlesysteem met Bluetooth®-functionaliteit, bevat voortaan 10 teststrips & 10 lancetten. Via de Procheck App kunnen de meetresultaten worden bijgehouden op uw SmartPhone.

 • Nationale Diabetes Dag 2020

  Nationale Diabetes Dag is het tweejaarlijks top-event in de zorgsector dat focust op volksziekte nummer 1: diabetes. NDD is een plek van ontmoeting, een kruispunt van kennis, een outlook op de nabije toekomst van diabetes. Dankzij de brede programmering en dynamische opzet van het event, is het een totaalbeleving voor elke bezoeker. Voor elke professional voor wie het een dagelijkse uitdaging is, bij te dragen aan goede kwaliteit van leven en zorg van mensen met (pre-)diabetes.

   

  HT One neemt deel aan de Nationale Diabetes Dag op 16 oktober 2020 in Nieuwegein.

 • Landelijk Diabetes Congres 2 oktober 2020

  GD Medical gaat op vrijdag 2 oktober 2020 deelnemen aan het Landelijk Diabetes Congres. Onze focus zal liggen op de Diatesse XPER, een bloedglucose-controlesysteem, welke glucose en ketonen kan meten.

   

  Meer informatie

 • Winnaar Beste Product

  De HT One Veiligheidslancetten (onder welke naam de SAFETiCET™ lancetten in Nederland bekend zijn) zijn tijdens de prestigieuze WIPO-IPOS IP AWARDS verkozen tot het beste product (Unity) van 2016. Deze prijs is voor het tweede jaar op rij toegekend. Daarnaast hebben de HT One Veiligheidslancetten de WIPO en IPOS patentprijs gewonnen.